Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Σε Γραμματοκιβώτια ή Πόρτα Πόρτα

Η πιο διαδεδομένη μορφή στοχευμένης διανομής σε νοικοκυριά. Την εμπιστεύονται επιχειρήσεις για άμεση προβολή. Χρήση με μεγάλη συχνότητα και ποικιλία σε προσφορές!
Υπηρεσίες

Σε Επιχειρήσεις

Μ΄ αυτήν την διανομή εκτός της προβολής του διαφημιζόμενου γίνεται και σύνδεση B2Β όπου επαγγελματίες γνωρίζουν σε άλλους επαγγελματίες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Υπηρεσίες

Σε Εμπορικά Σταθερά Σημεία

Στα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, διανομείς με ευγένεια και επαγγελματισμό γνωρίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στον κόσμο που ήδη κινείται στην αγορά.
Υπηρεσίες

Σε Σχολεία/Πανεπιστήμια

Διανομή στην είσοδο των σχολείων, στην πρωινή τους έλευση, σε μαθητές και γονείς. Στα Πανεπιστήμια και στις Βιβλιοθήκες σε Φοιτητές.
Υπηρεσίες

Σε Φανάρια

Με ασφάλεια και ευγένεια προσεγγίζουμε τους οδηγούς σε φανάρια ταχείας κυκλοφορίας. Τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες ανά πάσα στιγμή.
Υπηρεσίες

Σε Παρμπρίζ

Εύρος επιχειρήσεων προβάλλεται με την τοποθέτηση του φυλλαδίου του στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης.
Στρατηγική
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
Υπηρεσίες

Συνάντηση & Πρόγραμμα

Υπηρεσίες

Ανάλυση & Πλάνο

Υπηρεσίες

Σχεδιασμός & Κατασκευή

Υπηρεσίες

Παρουσίαση

  • Προγραμματίζουμε και στήνουμε την ενέργεια, βάσει της στρατηγικής που ορίσαμε με τον πελάτη μας.
  • Ενημερώνουμε για το προϊόν και για τον τρόπο διανομής, τους επόπτες και τους διανεμητές μας.
  • Σε όλες μας τις διαφημιστικές ενέργειες ετοιμάζουμε αναλυτικό πρόγραμμα διανομής (ημερομηνία, τόπος, επικεφαλής, τηλέφωνο επικοινωνίας), το οποίο κοινοποιούμε στον πελάτη μας.
  • Κάθε αρμόδιος επόπτης προγράμματος, τροφοδοτεί και παρακολουθεί το έργο, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με ακρίβεια και επιτυχία!
  • Κάθε project είναι σημαντικό για εμάς! Με επαγγελματική συνέπεια και ευθύνη τηρούμε τις δεσμεύσεις μας ως και την τελευταία λεπτομέρεια. Στόχος μας η δημιουργία σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης.